Nederlands Quality Agency (NQA)

Nederlands Quality Agency (NQA)
Erkend EVC Beoordelende organisatie
AdresCatharijnesingel 57
3511 GE Utrecht
Telefoonnummer030-230 31 30
E-mailadresinfo@nqa.nl
WebsiteBezoek de website!

Netherlands Quality Agency (NQA) beoordeelt EVC-aanbieders en de ervaringscertificaten aan de hand van de EVC-code. Kwaliteit, transparantie en maatwerk zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Bent u EVC-aanbieder en wilt u als erkend EVC-aanbieder geregistreerd worden of blijven (verlenging) voor uw kandidaten, dan moet u geaudit worden.

NQA heeft als beoordelende organisatie veel ervaring met het beoordelen van EVC-aanbieders en staat te boek als een betrouwbare partij die kwalitatief hoogwaardige audits uitvoert en waarin de inhoudelijke kwaliteit voorop staat. Niet voor niets is NQA erkend door het Nationaal Kenniscentrum EVC als beoordelende organisatie en betrokken bij de vernieuwing van het EVC-stelsel. Door onze ervaring in te brengen en te staan voor het belang van het hebben van kwalitatief goede ervaringscertificaten werkt NQA actief mee aan het verhogen van de waarde van ervaringscertificaten en de kwaliteit van de aanbieders en de door hen uitgevoerde EVC-procedures.

Waarom kiest u voor NQA?

• Audits van NQA staan bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en validiteit.
• Een audit bij NQA loopt gesmeerd van het begin tot het einde met korte doorlooptijden en afspraak is afspraak.
• Auditoren hebben ruime ervaring in het op waarde schatten van beoordelingstrajecten en beoordelingsprocedures en zijn ervaren in het uitvoeren van EVC-procedures.

Wilt u weten wat NQA voor u kan betekenen en hoe een beoordeling van uw EVC-procedures er uit kan zien, neemt u dan contact op met Merijn Snel via snel@nqa.nl of +31 (6) 3010 4453.