EVC-Aanbieders

_______________________________________________________________________________________________

Let op!

EVCvalidering (gevestigd in Tilburg en voorheen opererend onder de naam EVCservice)
is géén erkende EVC-aanbieder.

_______________________________________________________________________________________________

Als u een EVC-procedure wilt laten uitvoeren let dan op dat u dit laat doen door één van de erkende EVC-aanbieders uit onderstaande lijst.

EVC is het erkennen van verworven competenties. Wilt u uw in de loop der jaren ontwikkelde competenties laten valideren en beschrijven in een ervaringscertificaat dan is het verstandig dit te laten doen door een erkende EVC-aanbieder. Door in onderstaande velden uw functie of het domein waarin u werkzaam bent aan te geven (vervolgens gebruikt u de filter knop) dan krijgt u een overzicht van de EVC-aanbieders die u van dienst kunnen zijn. Door op hen te klicken verschijnt de relevante informatie hoe u met hen in contact kunt komen. Ook krijgt u dan inzage in de daaraan verbonden kosten. Uw ervaringscertificaat kunt u via uw EVC-aanbieder of zelf laten registreren in het Register van het Nationaal Kenniscentrum EVC www.ervaringscertificaat.nl/register. Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat 055 – 5767626.

Vind de opleidings- en branchestandaarden van uw keuze bij alle EVC-aanbieders van Nederland. De bron van de gegevens van erkenning is Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

Zoek EVC-aanbieder
CITAVERDE College
Deltion College
GOC
JEPpersoonscertificering
Leeuwenborgh
Leeuwendaal
Politieacademie
ROC kop Noord-Holland
ROC van Twente
STODT Toekomsttechniek
VOC